Monday, 18 August 2014

Havearkitekt

Havearkitekt

Havearkitekt


Havearkitekt


Havearkitekt

Dette er en interessant betragtning af det store antal produkter, som tæppet kan foretages. Måske den største overraskelse at finde her, er dog, at uld tæpper - selvom uld er en naturlig, bæredygtig og vedvarende ressource - sats meget dårligt den "grønne" skala, i form af offentliggjort forskning. Dette skyldes hovedsageligt, for ikke at ulden selv, men til energikravene i fremstillingen gulvtæppet, VOC afgives fra klæbemidler, der anvendes i æglæggende gulvtæppet,
Havearkitekt, og dit valg af underlag. Når det er sagt, lav VOC tæpper bliver mere og mere tilgængelig - eller du kan bruge stifter, som de plejede at gøre før begyndelsen af ​​lim. Og der er også flere miljø-neutralt underlag kommer på markedet.

Hvad er dine andre valg, hvis du er bekymret for uld tæppe er øko-venlige ydeevne? Bæredygtig tæpper omfatter at lavet af andre naturlige fibre, såsom bomuld,
Havearkitekt, sisal, jute eller kokos skallerne. Igen, det er et tilfælde af at kigge ind i fremstilling og installation af hvert enkelt produkt, du overvejer. En særlig "grøn" er gulvtæpper lavet helt fra genanvendt polyethylenterephthalat - det er den plast, der anvendes i mad og drikke containere. Der er en uendelig kilde af de ting, genbrug det gerne dette holder det ud af vores jord-fills, og dets farvning er mindre forurenende og kræver mindre energi end andre gulvtyper.
Coconut

Havearkitekt Træet af kokospalmen er en forholdsvis sjælden gulve valg, men er en med gode bæredygtighed legitimationsoplysninger. Kokospalmer vokser hurtigt, men træet er normalt høstes 60-80 år gamle anlæg, der ikke længere producerer frugt. Kokos er en hårdttræ med en usædvanlig, tiltalende tæt korn. Det er billigere end teak, og så hårdt som mahogni.

Du skulle nu være klar til at angive øko venlige fooring. Der er en masse valg, og du har nu oplysninger til at hjælpe med at gøre dine beslutninger.

Hvordan man kan forenkle farvevalg

Alle ønsker ideer til, hvordan simplfy farvevalg til indretning og udsmykning projekter. Der er fire ting, som jeg altid sørge for jeg lagt en masse kræfter i, når du opretter interiør ordninger. De er:

     Texture
     farve
     belysning
     balance

Texture

Texture fordi et design vil se fladt og livløst uden forskellige teksturer.
farve

Havearkitekt

 Farve, fordi det bringer et design til livet, skabe stemning og vækker følelser.
belysning

Belysning fordi hvis vi ikke har en god belysning kan vi ikke se motivet, uanset hvor godt det er.
balance
Balance, fordi hvis rummet ikke ser balanceret det er svært at føle sig godt tilpas og slappe af i et rum som øjet altid søger efter det, der ikke er helt rigtigt at du føler dig utilpas ved.

Læring alle disse færdigheder er tidskrævende, da der er mange faktorer at tænke over i hvert område. Bare rolig - jeg har fundet en fantastisk genvej til at forenkle vælge farve for at dig et skridt foran i din læring oplevelse.

Havearkitekt
 Når jeg underviser, hvordan du opretter et farveskema, jeg ofte udtryk for, at det ofte nemmest at finde noget, som du elsker og søge efter farverne i den og oprette din farveskema.

Nu er alt hvad du behøver at gøre er at tage et billede af det,
Havearkitekt, uploade det Min Billede Inspiration fra My Colortopia.com, flytte musen rundt på skærmen for at finde den nøjagtige område af farver, du elsker, vil softwaren automatisk bringer i farver fra at prøve og du vælger den farve du ønsker. Det giver dig derefter med farve palet valg. Du kan udskrive disse, e-maile dem eller dele dem på Facebook for at din vens feedback på dig farvevalg. Det er så nemt, selv min datter havde det sjovt at gøre det. Hun nu Selvfølgelig ønsker at genfremstille sit værelse igen!

No comments:

Post a Comment