Monday, 18 August 2014

Boligindretning

Boligindretning

Boligindretning


Boligindretning

Uden for Asien, det er mere almindeligt at finde mere stærkt forarbejdede, fremstillet bambus gulve. Disse er generelt lavet af modne bambusstænger, igen skåret i strimler og derefter flået og kogt for at fjerne de naturligt forekommende stivelse og sukker. Træet tørres og høvlet, leverer to store naturligt forekommende farver, svarende til bøg og eg hhv.

Det er, når den når laminering fase,
Boligindretning, at den øko-venlighed af mest udbredte bambus gulve tendens til at blive kompromitteret. Dette er fordi det generelt er bundet sammen ved hjælp af urinstof-formaldehyd (UF)-harpikser, der udsender flygtige organiske forbindelser, så er ikke stor for luftkvalitet på det tidspunkt. Når det er sagt, bambus bruger meget mindre UF lim end andre muligheder, såsom spånplade substrat.


Boligindretning Der er dog bambus produkter og systemer til rådighed, der ikke bruger UF. Disse låsning bambus systemer er de nemmeste at installere, Boligindretning, i virkeligheden, med samlinger, der klikker på plads, og giver dig mulighed for at oprette dit eget look ved hjælp planke tilpasning og farve.
Cork

Korkfliser eller planker er fremstillet af barken af ​​kork eg, som er omhyggeligt høstet fra det levende træ. Det betyder, at det er en meget vedvarende og bæredygtig gulvbelægning ressource. Den er fjernet fra en kork træ cirka en gang hvert 10. år, når træet er 25 år gammel. Hvert træ kan leve i op til 200 år.

Med hensyn til gulvbelægning ydeevne, kork har meget går for det. Det er naturligvis anti-mikrobielle, er en stor isolator mod både støj og varmetab, og er behagelig fode. Dens fjedrende modstandskraft betyder også, det klarer godt med møbler placering og tung fod trafik. At afrunde det alle, det er brand-resistent så godt.

Cork satser højt på den "grønne" skala også. Til at begynde med, som et træ, det giver et levende miljø for andre anlæg og dyrearter. Det tiltrækker nogle kulstofemissioner i løbet af høsten, og hvis du vælger din tætningsmiddel omhyggeligt, vil du opdage, at der er også lav-VOC muligheder. Det er også meget genbruges, når dens dage som gulve er færdig.

Boligindretning

 linoleum
Ægte linoleum (lino) - også markedsføres under handelsnavnet Marmoleum - har eksisteret siden 1855 Den er fremstillet af 100% vedvarende energikilder og er 100% biologisk nedbrydelig.

Lino er en blanding af tørrede og formalede hørfrø (linolie),
Boligindretning, harpiks pulveriseret kork og harpiks, med en jute, Jute, eller lærred opbakning. Det er brandsikker og er også anti-statiske, hvilket gør den ideel til allergikere. Yderligere, da dens dekorative pigmenter er indlejret i strukturen af ​​lino det ikke falmer.

Top-kvalitet linoleum er ekstremt fleksibel - hvilket gør den anvendelig i miljøer, hvor fliser osv ville knække - og holdbare. Der er billigere linoleums rådighed, men de er tyndere i tværsnit og vil ikke vare så længe. Bare sørg for, hvis du vælger linoleum, at dette faktisk er, hvad du får. Mere almindeligt i dag, er polyvinylchlorid (PVC) gulv, som er blevet daglig tale kendt som "lino" ... men er ikke.
Boligindretning, Ja, det går godt, men det indeholder også blødgørere, chlorholdige forbrændingsprodukterne og urenheder, såsom frie monomerer, der er mindre end miljøvenlige.
 
Boligindretning
Gummigulve tendens til at være forbundet med kommercielle og industrielle områder, men - med en smule fantasi med - kan spille en nyttig rolle i badeværelser, køkkener og vaskerum i særdeleshed. Sand gummi høstes fra den levende gummitræ, og er derfor en 100% fornybar ressource. Som et gulv, er det nemt at installere og holde rene, isoleret mod lyd og vibration, og er anti-statisk, så stor for astmatikere. Det bør være falmer også. Igen, bare sørg for at få den ægte vare, men - syntetisk gummi er ikke et bæredygtigt materiale.

No comments:

Post a Comment